Afbeelding

Geef ook deze Poolse kinderen een warme kerst

Roois nieuws Human Interest
Wij van Stichting hulp Polen / Roemenie willen u vragen een steentje bij te dragen voor ons hulptransport. Wij zijn weer druk met de organisatie en het verzamelen van alle goederen voor kindertehuizen en ziekenhuizen in het noorden van Polen.

De kindertehuizen bezoeken wij al jaren en mede dankzij uw steun en onze sponsoren kunnen wij dit blijven doen. De kindertehuizen met in totaal meer dan 1000 minderbedeelde en gehandicapte kinderen die onze hulpgoederen met open armen ontvangen. Ook vragen wij om uw hulp om voor een gezin een leuk kerstpakketje samen te stellen. We nemen kleding, schoenen,zeeppoeder,tandpasta, snoep,krukken en div. andere goederen mee.

Wij willen u vragen om voor een gezin levensmiddelen pakket samen te stellen wat wij in uw naam graag overhandigen aan de minderbedeelde binnen de samenleving. Onze vertrekdatum is juist na kerst 27-12 en wekomen 05-01-2012 weer thuis. Het pakket mag u afgeven bij . F.van Rooij Lieshoutseweg 41 Nijnsel. N. Lathouwers Stoperstraat 33 St`Oedenrode. J.Nieuwkamp. Tweelingen 34 Schijndel. H.Nieuwkamp Markt 25- B4 Sint Oedenrode.