Biertapwedstrijden op Cambiance de Kienehoef

Roois nieuws Roois nieuwsbericht
Sint-Oedenrode, zaterdag 5 november 2011, Op maandag 14 november 2011 organiseert Cambiance de Kienehoef samen met KHN de biertap wedstrijd wie wordt Brabants Kampioen Biertappen. Om 17.00 uur begint deze wedstrijd en de winnaar van deze wedstrijd mag mee doen aan de districtfinale van Nederlands Kampioenschappen Biertappen op 21 november bij La Sonnerie in Son en Breugel . Deze titel wordt uitgereikt door de nieuwe Prins van Papgat. Dit wordt meteen zijn eerste officiële prijsuitreiking in zijn nieuwe functie als Prins van Papgat .

Op maandag 14 November 2011 organiseert Cambiance de Kienehoef samen met KHN de biertap wedstrijd wie wordt Brabants Kampioen Biertappen. Een vakkundige jury waaronder wethouder van Sint-Oedenrode Mevr. S. Hendriks Dhr. Frans Jozef Swinkels familielid van de familie Swinkels van bierbrouwerij Bavaria en Dhr. W. Fleuren makelaar van Fleuren horecamakelaardij, bepalen welke toptappers een plekje bemachtigen voor de districtfinale van de Nederlandse Kampioenschap Biertappen op 21 november 2011 bij La Sonnerie in Son en Breugel . De beste 5 van deze wedstrijd mogen door naar deze district finale .

De jury zal naast het aspect van tappen ook kijken naar de voorbereidingen van het tappen, het spoelen van de glazen, afschuimen en uitserveren van de getapte glazen. Kortom alle aspecten van het tappen van een goed glas bier wordt beoordeeld door de jury aldus medeorganisator Fred van Rooij van Cambiance de Kienehoef www.kienehoef.nl

14 november 2011 is Cambiance de Kienehoef , Zwembadweg 37 te Sint-Oedenrode aanvang 17.00 uur.

Iedereen die werkzaam is in de horeca kan zich inschrijven d.m.v. een mail te sturen naar fred@kienehoef.nl  of via de website www.tapwedstrijden.nl  onder vermelding van Naam Adres Woonplaats , Telefoonnummer en namens welke horecagelegenheid je uitkomt .
Deelname kost 7,50 per persoon maar schrijf je op tijd in want er kunnen maximaal 30 deelnemers meedoen aan deze wedstrijd.