Raak Energie Advies krijgt bijzondere klus

Roois nieuws Bedrijfsnieuws
Raak Energie advies heeft een bijzondere klus gekregen voor een luchtdichtheids meting in een nieuw ziekenhuis.
Raak Energie advies uit Sint-Oedenrode/’s-Hertogenbosch heeft een grote opdracht gekregen voor het meten van de luchtdoorlatendheid van een nieuw te bouwen ziekenhuis in Uden. Hierbij moet Raak Energie advies vast stellen of een aantal ruimtes en deuren voldoende luchtdicht zijn afgewerkt.

Door een goede luchtdichting zal het energieverbruik dalen maar voor ziekenhuizen is deze luchtdichting in het bijzonder van belang omdat de ruimtes onderling een bepaalde drukhiërarchie (drukverschil) moeten hebben. Door het creëren van dit drukverschil is het mogelijk om vervelende luchtjes in de daarvoor bedoelde ruimte te houden maar is ook een uitbrak van bacteriën tot buiten de gemeten ruimte te beperken. Voor sommige ruimtes welke in overdruk worden geplaatst is het juist mogelijk om te beperken dat ongewenste bacteriën in de betreffende ruimte kunnen komen. Raak Energie advies is natuurlijk super trots dat deze als kleine speler in de markt wordt erkend voor zijn specialistische kennis en mag bijdragen aan dergelijk grote projecten.

Daarnaast levert Raak Energie advies veel specialistische diensten om gebouwen en installaties energiezuiniger te maken. U kunt bij Raak Energie advies terecht voor een energie label en een maatwerk energie besparings advies maar ook voor (bouwkundige)thermografie en luchtdichtheids metingen. Omdat het niet voor een ieder altijd even duidelijk was waarvoor thermografie of luchtdichtheids metingen toegepast kon worden heeft Raak Energie advies zijn website aangepast waarop een aantal zaken visueel worden gemaakt met een groot aantal afbeeldingen zowel digitaal als infrarood. Daarnaast is een unieke folder geplaatst waarin de mogelijkheden van thermografie worden uitgelegd.

Zie hiervoor http://www.raakenergie.nl en http://www.raakenergie.nl/folder/index.php
Wilt u meer informatie, een energieadvies of een thermografisch onderzoek voor uw woning of bedrijfspand kijk dan op www.raakenergie.nl  
Let op voor particulieren welke hun woning energiezuiniger maken is er op dit moment nog subsidie beschikbaar oplopend tot € 750, =.