Afbeelding

Lezing VVD: Anouchka van Miltenburg

Roois nieuws Politiek Meierijstad
Woensdagavond 23 november wordt in ‘t Boshuys in het museum Bevrijdende Vleugels, een lezing gehouden door 2e kamerlid van de VVD, tevens vicefractievoorzitter van de Kamerfractie VVD, mevrouw Anouchka van Miltenburg. Tweede kamerlid VVD en vicefractievoorzitter van de Kamerfractie.

Anouchka van Miltenburg werd op 20 april 1967 geboren te Utrecht. Na het succesvol afronden van haar studie aan de Academie voor Journalistiek en Voorlichting te Tilburg ging zij aan de slag als freelance journalist bij diverse mediabedrijven waaronder het Brabants Dagblad. Verder is zij als Docent Radio werkzaam geweest bij het Provinciaal Buro Open Jeugd en Jongerenwerk (Noord Brabant) te ’s-Hertogenbosch.

Vanaf 2003 is Anouchka lid van de tweede kamer der Staten-Generaal. Zij is woordvoerder op het terrein van mediabeleid (OCW) en medisch-ethische zaken (VWS).

De VVD-afdelingen van Best, Son & Breugel, Oirschot, Nuenen en St. Oedenrode nodigen u dan uit om vanaf 20.00 uur de lezing van Anouchka van Miltenburg bij te wonen in ’t Boshuys. Zij zal ingaan op de actuele politiek zoals de Europese situatie op dit moment, de samenwerking van de coalitie met PVV, de bezuinigingen volgens het kabinet, de veranderingen binnen ziekenhuizen en alle overige zaken die op dat moment aan de orde komen. Daarnaast zal zij haar visie geven over een aantal regionale zaken. Voor u dus een unieke mogelijkheid om zelf de agenda van de avond te bepalen.

U wordt tevens uitgenodigd om introducés mee te nemen, die geïnteresseerd zijn in de lezing van Anouchka van Miltenburg.

Vragen aan Anouchka kunt u mailen naar henriette.vd.most@vvdbest.nl