Afbeelding

Culinaire bommetjes tijdens Bourgondische Pelgrimstocht

Roois nieuws Bedrijfsnieuws
“De combinatie van heerlijk eten met de juiste drank, moet voor een culinair bommetje gaan zorgen.” Johan van Boxmeer, van de gelijknamige drankenhandel, vertelt enthousiast over ‘de Bourgondische Pelgrimstocht’ die hij samen met Danny Vos van De Pelgrim organiseert. Op donderdag 1 december is het zover. Dan is iedereen welkom om allerlei heerlijkheden te komen proeven in Mariahout.

Binnen in het restaurant en in de zaal van De Pelgrim zullen meerdere kramen worden opgesteld die allemaal hun eigen lekkere hapjes en drankjes voorschotelen. Wildgerechten, stoofpotten en andere kleine hapjes zullen de tongen gaan strelen. Johan en Danny zijn ervaren genoeg om daarbij de juiste drank te serveren die voor een overheerlijke combinatie zorgt.

Dat kan zijn met een biertje, zoals het Belgische St. Feuillien, of met een likeur of wijn. Behalve eten en drinken zal ook de Peppelhoeve Tuinstyling & Inspiratie / Country & Lifestyle store een kraam bemannen, ingericht met artikelen zoals outdoorkleding. Ook laten ze een PowerPoint presentatie zien met informatie over wat de Peppelhoeve allemaal doet. Het is een goede aanvulling op de winter- en wildgerechten. Verder lopen er leveranciers rond van producten zoals wijn en kaas, die van alles kunnen vertellen over hun heerlijke versnaperingen.

Lees verder in DeMooiRooiKrant van deze week