Mariendael Kidsclub en Roois Theater werken samen

Roois nieuws Kunst en Cultuur
Het heeft al eens eerder gewerkt: De samenwerking van de Mariendael Kidsclub met het Roois Theater. En daarom gaan we dat nog een keer doen! En wel op zaterdag 5 november aanstaande.

De jeugd van het Roois Theater speelt een stuk van Disney: Keizer Kuzco. Een mooi verhaal over een arrogante keizer die wordt veranderd in een lama. Alleen de onwaarschijnlijke vriendschap met boer Pacha kan hem uit deze netelige situatie redden. Maar dan zal Kuzco wel eerst wat vriendelijker moeten worden. Kortom, een goed verhaal, prachtig ten tonele gebracht door de jeugd van het Roois Theater, ondersteund door geweldig mooi kostuums. Echt iets om naar te komen kijken.
Maar dan is de middag nog niet afgelopen. Na de voorstelling is er de gelegenheid voor alle jongens en meisjes tot 12 jaar om hun buikjes rond te eten aan de versgebakken pannenkoeken die dan klaar staan in het Mariendael Kidsclub restaurant. Uiteraard met geweldige bediening door spelers van het Roois Theater. Zoveel pannenkoeken als je lust, zelf lekker versieren met stroop, pasta of hagelslag én limonade erbij.

Wat wil je nog meer. Reserveer nu, het kost slechts 7 euro om te komen kijken en eten. Reserveren kan via mariendaelkidsclub@live.nl  of even bellen naar telefoonnummer 474031. Jij komt toch ook?
En krijg je geen genoeg van het toneelstuk? Dan heb je geluk. Want ook op zondag 6 november is het stuk van Keizer Kuzco te zien op Mariendael. De voorstelling begint dan om 19.00 uur.