Workshop “Geldzorgen…zorgen voor geld!”

Roois nieuws Kunst en Cultuur
Woensdag 23 november organiseert het Vrijwilligerssteunpunt van 20:00 tot 22:30 uur in Mariendael, een workshop “Geldzorgen….zorgen voorgeld” Deze workshop geeft u handvatten om bezuinigingen in uw vereniging, stichting of maatschappelijke organisatie, te lijf te gaan. Bijna alle organisaties hebben op het moment te maken met afnemende subsidies of teruglopende inkomsten. De economische crisis laat overal flinke sporen na. Bezuinigen lijkt dus het toverwoord om het hoofd financieel boven water te houden. Hoe doe je dat, kan het wel of zijn er alternatieven?

Er zijn ideeën en strategieën die zelfs een verbetering kunnen opleveren ten opzichte van de huidige situatie van een organisatie. Zowel financieel, organisatorisch als inhoudelijk. Want teruglopende inkomsten dwingen u beter na te denken over de koers van uw organisatie en de gevolgen daarvan. Het blijft nog steeds mogelijk tekorten weg te werken en nieuwe activiteiten te ondernemen. Daarvoor zijn nog steeds geldbronnen te vinden. Deze workshop geeft handvatten om dat te bewerkstelligen.
Gratis deelname

Heeft u vanuit uw vrijwilligersorganisatie interesse om hieraan deel te nemen? Meldt u dan voor 18 november per telefoon of mail aan bij het vrijwilligerssteunpunt ondervermelding van naam, organisatie, contactgegevens en het aantal personen (maximaal 2 per organisatie). Salus Vrijwilligerssteunpunt www.welzijnsalus.nl , 0413-471646 of f.broeders@welzijnsalus.nl