10 November: Dag van de Mantelzorg

Roois nieuws Volksgezondheid / Sint-Oedenrode
Op donderdag 10 november a.s. organiseert De Mantelzorgwinkel wederom de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg, bestemd voor alle mantelzorgers uit de gemeenten Boekel, Landerd, Sint-Oedenrode, Uden en Veghel. De Dag van de Mantelzorg is een blijk van waardering voor al die mensen die gedurende langere tijd zorgen voor een naaste die ziek, gehandicapt of op leeftijd is.

Deze middag bent u als mantelzorger welkom tussen 13.00 en 13.30 uur, waarbij we de heer Riny van Rinsum, wethouder van de gemeente Veghel bereid hebben gevonden deze bijeenkomst te openen. U kunt geheel vrijblijvend deelnemen aan diverse creatieve en actieve workshops of de fijne kneepjes leren van het bridgen of biljarten. En als afsluiting volgt er een vrolijk optreden van een verassende cabaretgroep met zang en korte sketches, onder het genot van een hapje en een drankje.

Deze ontspannende en creatieve dag, mede mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers en sponsors, wordt gehouden in wijkcentrum de Lapvoet, gevestigd in multifunctioneel centrum De Magneet aan de Leest 45 in Veghel. Bent u mantelzorger en wilt u graag bij deze bijeenkomst aanwezig zijn, meldt u dan nu aan bij De Mantelzorgwinkel via telefoonnummer 0413-334780 of info@demantelzorgwinkel.nl .