Afbeelding

Dai Ippo naar Made

Roois nieuws Sport
Zondag gingen helaas maar 3 judoka’s van Dai Ippo naar Made om hun krachten te meten met anderen. Misschien dachten de anderen dat ze hun krachten beter konden sparen voor volgende week, als wij zelf ons jaarlijkse toernooi hebben. Dit jaar weliswaar in Schijndel maar het is wel ons toernooi.

Gijs van Iersel moest 3 partijen draaien. Ondanks dat hij een paar dagen van te voren nog in een spijker was gestapt stapte hij toch dapper de tatami op. Hij wist 2 partijen te winnen en door zijn scores wist hij een mooie 1e plaats te behalen. Vol trots mocht hij een mooie beker omhoog houden op de hoogste trede van het ereschavot.

Zijn broer Koen had nog iets recht te zetten van vorige week. Jammer voor Koen verliest hij weer zijn 1e partij. Maar hij weet zich te herpakken en wint 4 partijen op rij. Nog één wedstrijd te gaan en hij komt nog in de prijzen. Koen moet volgens dit systeem nog een keer tegen de judoka waarvan hij in zijn 1e partij heeft verloren. Ook nu komt hij te kort en Koen gaat na 6 partijen met lege handen naar huis.

Jim van de Ven verliest ook vandaag weer zijn 1e partij. Vorige week was dit ook al zo bij Jim. We zullen hier flink aan gaan werken want je hebt gewoon geen wedstrijd om even lekker warm te draaien. Jim gaat vol vertrouwen verder hij weet maar liefst 5 partijen achter elkaar te winnen. Zijn 7e partij gaat bepalen of hij 2e of 3e wordt. Jim komt vermoeid de mat op en weet deze partij helaas niet te winnen. Toch is hij redelijk tevreden over die 5 winst partijen en met opgeheven hoofd neemt hij de 3e prijs in ontvangst.
Tot volgende week in de Sporthal “De Dioscuren”te Schijndel, zaterdag en zondag vanaf 9.30 uur.