Afbeelding

Ollandia gaat zondag voor 1ste periodetitel.

Roois nieuws Sport
Zondag valt normaal gesproken de beslissing voor de 1ste periodetitel, waarvoor nog 3 teams in de race zijn. VOW is op doelsaldo koploper voor Ollandia met het zelfde aantal punten en Rkvv Keldonk met 1 punt achterstand.

Voor Ollandia staat zondagmiddag de zware thuiswedstrijd tegen Odiliapeel op het programma. Deze tegenstander is zwak aan de competitie begonnen, maar heeft uit de laatste 4 wedstrijden wel 10 punten gehaald en zal dus graag deze serie voort willen zetten. Ook Ollandia heeft met 18 punten uit 7 wedstrijden een goede competitiestart en zal zondag voor de volle winst willen gaan. Ze hopen daarbij op een misstap van VOW, dat in Wijbosch een zware uitwedstrijd tegen WEC op het programma heeft staan. Bij puntverlies van zowel Ollandia als VOW kan rkvv Keldonk tegen het laag geplaatste SBV nog de lachende 3de zijn en met de 1ste periodetitel gaan lopen. Voor Ollandia is de volle winst dus belangrijk en dan maar afwachten wat de concurrentie doet. Hopelijk zijn er zondagmiddag weer veel supporters die Ollandia komen steunen in deze zeker spannende wedstrijd.

Hopelijik kan Ollandia 2 zondag ook weer punten pakken in Veghel tegen Blauw Geel en heeft ook voor Ollandia 3 het punt tegen Nijnsel een positieve invloed in de wedstrijd tegen Avesteyn. Om bij de bovenste 6 op de standenlijst te komen en daarbij na de winter ingedeeld te worden in de promotiepoule, zou het voor de Ollandia Dames ook goed zijn om zondag tegen Volkel een goed resultaat neer te zetten.


Uitslagen:
Nijnsel 4-Ollandia 3 4-4, SBC 14-Ollandia 4 6-2.
Programma senioren:
Zondag 30/10: Ollandia 1-Odiliapeel 1 14.30 uur, Blauw Geel’38/OW 7-Ollandia 2 12.00 uur, Ollandia 3-Avesteyn 3 11.00 uur, SCMH 5-Ollandia 4 10.00 uur, Ollandia Da1-Volkel Da1 10.00 uur.

Ollandia Jeugd:
Uitslagen:
Ollandia D1-RKPPV 1 6-3.
Programma zaterdag 29/10:
Irene F3-Ollandia F2 v:9.30 uur.