Afbeelding

Wedstrijdverlichting Ollandia wordt officieel in gebruik genomen.

Roois nieuws Sport
Wedstrijdverlichting Ollandia wordt officieel in gebruik genomen.
Een aantal weken geleden is op het hoofdveld van Ollandia professionele wedstrijdverlichting geplaatst. Een enorme aanwinst voor de hele voetbalclub.

Dankzij deze verlichting is het bij Ollandia mogelijk dat alle senioren- en jeugdteams trainen en spelen op Sportpark Ekkerzicht in Olland, en zo hoort het ook. Hiermee is, vooral voor onze jeugdleden – die tot voor kort trainde op het voetbalveld achter Ontmoetingscentrum De Holm - de betrokkenheid met v.v.Ollandia verder geoptimaliseerd, wat weer ten goede komt aan de sportieve prestaties.

Op woensdag 26 oktober a.s. om 19.00 uur wordt de wedstrijdverlichting officieel in gebruik genomen. Deze feestelijke getinte handeling zal worden verricht door Burgemeester Peter Maas. De primeur voor de 1ste wedstrijd met professionele wedstrijdverlichting is weggelegd voor de Mini’s en F-pupillen van Ollandia. Aansluitend aan het officiële gedeelte trappen ze af voor hun 1ste lichtwedstrijd op eigen veld. Daarna spelen de teams D- en E-pupillen een wedstrijdje en de avond wordt voetballend afgesloten door een wedstrijdje van de C- en B-junioren.

De Ollandse Dorpskapel is aanwezig om de juiste voetbalsfeer te creëren. Voetbalvereniging Ollandia nodigt iedereen van harte uit om bij deze unieke gebeurtenis aanwezig te zijn.
Bestuur v.v.Ollandia.