Afbeelding

Ouderavond in OJC De Werf

Roois nieuws Evenementen / Sint-Oedenrode
Open Jongeren Centrum ‘De Werf’ is al sinds 1974 een gezellige ontmoetingsplaats voor de jeugd van Sint-Oedenrode en omstreken. Het is een centrum dat bedoeld is voor muziek en cultuur. Daarnaast is het ook een café waar wekelijks vele jongeren een biertje komen drinken en het over de dagelijkse dingen uit het leven hebben. Elke maand staan diverse optredens en activiteiten gepland.

Al bijna 37 jaar wordt ‘De Werf’ volledig door vrijwilligers gerund. Deze vrijwilligers maken het mogelijk dat ‘De Werf’ nu nog steeds bestaat.

In het verleden zijn er regelmatig de zogenaamde ‘Ouderavonden’ georganiseerd. Deze avonden zijn bedoeld om de ouders van de vrijwilligers, genodigden en andere belangstellenden kennis te laten maken met ‘De Werf’ en met de bezigheden van alle medewerkers.

Bij deze nodigen wij iedereen uit voor de komende ‘Ouderavond’ op vrijdag 28 oktober. Op deze avond is niet alleen de mogelijkheid te zien wat de vrijwilligers bezighoudt, maar kan er ook een kijkje achter de schermen genomen worden en kan er een praatje gemaakt worden met het bestuur en de vrijwilligers.   Iedereen is welkom vanaf 21.30u tot 02.00u.