Afbeelding

Wethouder Dekkers ontmoet winnaars tekenwedstrijd

Roois nieuws Sport
Op vrijdag 21 oktober aanstaande gaan de winnaars van de tekenwedstrijd Sjors Sportief samen met hun klasgenootjes een duik nemen in zwembad De Neul. Ook sportwethouder René Dekkers zal dan aanwezig zijn.

Het gaat om een eerder gehouden tekenwedstrijd onder de leerlingen van de groepen 3 tot en met 8 van de basisscholen in Sint-Oedenrode. Ook de Rooise kinderen die buiten de gemeente hun onderwijs volgen deden mee aan de wedstrijd. Er kon via de website van Sjors Sportief gestemd worden. De winnende tekeningen pronken inmiddels ook op de voorzijde van het sportdeelnameboekje Sjors Sportief.

Winnaars van de prijzen zijn Inge van Hommel van groep 6 van de Odaschool en Natan Blankert van groep 5 van de Dommelrodeschool. De wethouder ontmoet de twee winnaars met hun klasgenoten op vrijdag 21 oktober om 12.30 uur in zwembad De Neul, Dommelstraat 20 in Sint-Oedenrode. Telefoon zwembad De Neul: 0413- 477409. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Tijdens deze gratis zwemmiddag, die wordt aangeboden door het gemeentelijke Sportbedrijf, krijgen alle kinderen ook een lekkere broodjeslunch aangeboden. Sjors Sportief is het gemeentelijke sportstimuleringsproject ter bevordering van, en kennismaken met sport, door de Rooise jeugd.