Afbeelding

Optreden Joris Linssen & Caramba in Sint-Oedenrode

Roois nieuws Kunst en Cultuur
Op zaterdagavond 12 november a.s. treedt in Cultureel Centrum Mariendael Joris Linssen op met zijn band Caramba. Het Roois Kultuur Kontakt is uitermate trots op het feit dat deze bekende Nederlander naar Sint Oedenrode komt om ook een hele andere kant van hemzelf aan ons te laten zien.

Zijn tv-programma ‘Hello Goodbye’ is een kijkcijferhit, net als Joris’ Showroom. Maar ook als zanger timmert Joris Linssen aan de weg. Tot april 2012 is hij weer op theatertournee met zijn band Caramba. Ze spelen de reprise van hun succesvolle programma ‘VUUR’. Daarnaast treedt de band op tijdens festivals en in het clubcircuit. Veel mensen kennen hem van tv, minder mensen weten dat hij ook zingt. Joris zelf zegt daarover:“Ik zing al sinds mijn zestiende in bandjes. Eerst in gitaarbands, later trad ik op als Ome Cor. Daarmee heb ik drie jaar lang op Lowlands een grote show gedaan. En nu zing ik al weer 12 jaar in Caramba. We treden veel op en hebben ook zeker succes, maar het is gewoon niet te vergelijken met wat je als tv-presentator meemaakt. Dat gaat over zulke massa’s! Naar Hello Goodbye kijken elke week 1,7 miljoen mensen. Dat is 5000 keer zoveel als wat er in een gemiddelde popzaal past.

Gelukkig hebben we de laatste tijd met de band ook veel op tv opgetreden: De Wereld Draait Door, Kunststof TV en bij Paul de Leeuw. Inmiddels weten veel mensen wel wat we kunnen.”

Lees deze week verder in DeMooiRooiKrant