Afbeelding

Elde College organiseert de 20ste DoeDag

Roois nieuws Onderwijs / Sint-Oedenrode
Op donderdag 17 november a.s. organiseert het Elde College in samenwerking met het Ondernemers Contact Schijndel en het Schijndels Netwerk voor Ondernemers wederom de jaarlijkse DoeDag. Dit jaar is dat extra bijzonder omdat dit evenement voor de twintigste keer plaatsvindt. Als speciale prominenten komen de burgemeester van Sint-Oedenrode, de heer Maas (ochtend) en de burgemeester van Schijndel, mevrouw Eugster (middag), het Elde College bezoeken.

Op de DoeDag komen bijna 1100 leerlingen uit groep 8 van 33 basisscholen uit Schijndel en omgeving kennismaken met een groot aantal bedrijven en de beroepsopleidingen van het Elde College. De meeste kinderen zijn heel enthousiast over wat ze op deze dag mogen doen. ’s Avonds kunnen ze samen met hun ouders terugkomen om hun werkstukken te bekijken. Ook kunnen zij dan de afdelingen bezoeken die zij in het dagprogramma hebben gemist.

Het vmbo van het Elde College kent de sectoren zorg & welzijn, landbouw & natuurlijke omgeving, technologie & dienstverlening en techniek. Al deze sectoren en gerelateerde bedrijven presenteren zich op de DoeDag.

Iedereen is ’s avonds van 18.00 tot 20.00 uur van harte welkom om een bezoek te brengen aan de de DoeDag. Vanwege de verwachte drukte wordt aangeraden om het Elde College per fiets te bezoeken. Automobilisten kunnen de auto parkeren bij sporthal De Dioscuren aan de Pastoor van Erpstraat. Dit om parkeeroverlast voor omwonenden tot een minimum te beperken.