Heren 1 morst dure punten

Zondag 16 oktober was het Beuningen dat op bezoek kwam in Sint-Oedenrode. Beuningen stond ongeslagen op de eerste plaats en kent een uitstekende start van het seizoen. Ook de Rooise mannen konden Beuningen niet kraken: 2-3.

Waar Beuningen in de regel vaak moeite heeft met uitwedstrijd kwam het deze keert goed uit de startblokken. De eerste 5 minuten werden enkele halve mogelijkheden gecreëerd, echter geen grote kansen. Kort daarna was het wel raak; een discutabele vrije slag werd snel genomen en de bal kwam gelukkigerwijs voor de stick van een van de spitsen van Beuningen terecht. Deze aarzelde niet en scoorde het eerste doelpunt van de wedstrijd: 0-1.

Een snelle domper voor heren 1, maar in het vervolg werd snel de controle over de wedstrijd genomen. Bij de eerste strafcorner van de wedstrijd was het Willem van der Heijden die hard raak pushte: 1-1.
Ook daarna bleef het beste van het spel voor de thuisploeg en was het Robin van de Ven die zijn eerste doelpunt van het seizoen maakte. Een sterke actie in de cirkel werd beloont met een doelpunt: 2-1.

Na de pauze bleek er van het sterke spel van voor de rust niets over. In de eerste minuten werd Rooi heren 1 weggespeeld en was het overal te laat. Beuningen genoot van de ruimte en kon makkelijk combineren op de helft van Rooi. De gelijkmaker viel dan ook snel. Jorg van de Ven kon de bal op de lijn nog keren, maar deed dit met zijn voeten waardoor een strafbal het logische gevolg was: 2-2. Niet lang daarna bleek Beuningen zeer effectief door een strafcorner hard binnen te slaan: 2-3.

De voorsprong bleek voor de gasten het teken om zich terug te trekken op eigen helft en de wedstrijd uit te spelen. Het balbezit was in het restant voor de thuisploeg, maar echt grote kansen werden niet meer gecreëerd.