Winst voor Boskant/Concordia 1

Boskant/Concordia speelde een sterke eerste helft. Alle één op één duels werden gewonnen, de rebound was er en er werden veel ballen onderschept. De verdediging was niet te breken en de aanvallen liepen goed. Er werd goed gecombineerd maar de kansen werden niet afgemaakt. Na dertien minuten spelen kwam eindelijk de verlossende openingstreffer 1-0.

Peelkorf wist de stand helaas snel weer gelijk te maken met een vrijebal. De wedstrijd leek los te komen want Boskant/Concordia maakte direct met een mooi afstandschot de 2-1. Hierna bleef het echter weer lang zoeken naar een doelpunt. Boskant/Concordia creëerde tientallen kansen maar kreeg de bal er niet in. De aanval van Peelkorf wist daarentegen niet meer wat ze moesten doen en leken even helemaal de weg kwijt te zijn door de sterke verdediging van Boskant/Concordia. Pas in de laatste minuut van de eerste helft wist Boskant/Concordia met het benutten van een vrijebal weer te scoren 3-1. Na rust leek het een compleet andere wedstrijd te worden.

De verdediging liet wat steekjes vallen en in vijf minuten tijd wist Peelkorf alweer terug te komen tot een 3-4 stand. Boskant/Concordia had even wat tijd nodig om zich te herpakken en weer het eigen spel te gaan spelen. Gelukkig lukte dit snel en werd er in drie minuten tijd weer gezorgd voor een voorsprong. Door het benutten van een strafworp, een afstandschot en een doorloopbal werd het 6-4. Peelkorf antwoorden hier echter weer op met een afstandschot 6-5. Met nog ruim twintig minuten te spelen leek het nog alle kanten op te kunnen. Beide ploegen wisten echter niet meer tot scoren te komen. Er waren nog veel kansen en zo bleef het met een 6-5 stand tot de laatste minuut spannend. Een mooie winst voor de Boskant/Concordia dames.