Afbeelding

Tafltennis: TTV Attaque.

Roois nieuws Sport
Voor de teams van tafeltennisvereniging Attaque stonden vorige week vrijdag en maandag de wedstrijden van de vierde en vijfde speelronde op het programma. Attaque 1 speelde eerst uit tegen Red Star. Het vaandelteam ging op voorhand voor minimaal een gelijkspel maar verloor uiteindelijk nipt met 6-4. Bram Schepens won 2 partijen en ook Co Stamps wist 1 partij in winst om te zetten.

Ook het dubbel werd gewonnen waardoor het verlies beperkt bleef. De tweede wedstrijd speelde Attaque 1 tegen kampioenskandidaat Wanzl/Belcrum. Dit team liet in deze wedstrijd zien dat zij terecht bovenaan staan in de Eerste Klasse. Attaque 1 had niet veel in te brengen en verloor, ondanks een aantal vijfsetters, met 9-1. Door deze twee uitslagen bezet Attaque samen met Rotac’81 de laatste en één na laatste plaats op de ranglijst. In het tweede deel van dit seizoen zal Attaque er alles aan moeten doen om degradatie te voorkomen.

Attaque 2 speelde de afgelopen week tegen zowel ATTC’77 2 als tegen De Meppers 2. Uit bij koploper ATTC had team 2 het moeilijk en verloor met 8-2. Invaller Maico van Boxmeer wist 2 van zijn 3 partijen te winnen en haalde hiermee nog een paar belangrijke punten voor het team binnen. De thuiswedstrijd tegen De Meppers verging een stuk beter en deze werd dan ook met 6-4 gewonnen. Burt van Geffen won 3 partijen en Edwin Klaver won er 2. Samen wisten zij ook de dubbel te winnen waardoor winst een feit was.

Attaque 3 presteerde wederom goed en wist beide wedstrijden van afgelopen week te winnen. Uit bij JCV werd met 8-2 gewonnen. Een knappe teamprestatie met driemaal winst voor zowel Peter Verhagen als Menno van Os en tweemaal winst voor Leon Huijberts. De tweede wedstrijd, thuis tegen NTTV, leverde een 7-3 overwinning op. Peter Verhagen had met opnieuw driemaal winst een belangrijk aandeel in deze overwinning. Het kampioenschap in de Vierde Klasse behoort voor team 3 nog steeds tot de mogelijkheden.

Tot slot nog de jeugd van Attaque. Het eerste jeugdteam speelde afgelopen week tweemaal thuis. De eerste wedstrijd tegen Taverbo werd met 8-2 verloren. Cliff van Driel en Stefan Kerk wonnen beide 1 partij. Het jeugdteam nam echter tegen Best revanche en won met 7-3. Anne van de Sande wist in deze tweede wedstrijd alle drie haar enkelpartijen te winnen. Naast het eerste jeugdteam heeft Attaque ook nog een duo in de RBW competitie. Vooralsnog doet dit duo, bestaande uit Rob van de Oever en Martin Witlox, het uitstekend. Zij wisten alle partijen tot nu toe nog met 5-0 te winnen.