Reisadviseur uit Sint-Oedenrode wint award voor sterke groei onderneming.

Roois nieuws Bedrijfsnieuws
Reisadviseur uit Sint-Oedenrode wint award voor sterke groei onderneming

Will-Therèse van Roosmalen uit Sint-Oedenrode heeft tijdens een nationale conferentie van de reisonderneming Travel Counsellors in Bergen een prestigieuze award gewonnen voor haar sterk groeiende onderneming. Will-Therèse heeft zich eind 2008 aangesloten bij Travel Counsellors en heeft haar onderneming in de afgelopen jaren flink zien groeien door haar enorme ondernemersspirit.

Dat in combinatie met haar persoonlijke benadering en de exceptionele service die zij haar klanten geeft, maakt haar onderneming enorm succesvol.
Will-Therèse was erg vereerd met deze titel: “Ik vind mijn baan fantastisch en ben dan ook heel blij dat mijn inzet en harde werk heeft geleid tot het winnen van een award. Ik heb in een relatief korte tijd mijn eigen bedrijf zien uitgroeien tot een succesvolle onderneming en daar ben ik trots op.

Steeds meer mensen boeken hun reis via een persoonlijke reisadviseur. Travel Counsellors Nederland B.V. is de grootste onderneming van zelfstandige reisadviseurs in Nederland. Travel Counsellors werken vanuit huis en onderscheiden zich vooral door het hoge niveau van persoonlijke service die zij hun klanten bieden. Travel Counsellors Nederland is een onderdeel van Travel Counsellors Ltd, een internationale onderneming met 1200 reisadviseurs in zes landen wereldwijd (Australië, Canada, Ierland, Nederland, Zuid-Afrika en het Verenigd Koninkrijk).