Nieuwe afslankstudio in Sint-Oedenrode: Body Result

Roois nieuws Bedrijfsnieuws
Het is algemeen bekend dat Nederlanders zwaarder en zwaarder worden. Ook in Sint-Oedenrode wonen steeds meer mensen met overgewicht. Daarmee volgen ze de landelijke trend. Gelukkig is daar vanaf 16 oktober, dichtbij huis, iets aan te doen. Op 16 oktober (van 11.00 tot 15.00 uur) opent afslankstudio Body Result namelijk haar deuren aan het Mgr. Bekkersplein in Sint-Oedenrode.

Astrid Hems is eigenaar van Body Result. Al acht jaar runt ze een succesvol filiaal in Best. Ze kreeg daar al veel mensen uit Sint-Oedenrode over de vloer en regelmatig stelden ze haar de vraag: ‘Waarom begin je niet een afslankstudio in Rooi?’. Dat zette de afslankspecialiste aan het denken en een filiaal in Sint-Oedenrode was geboren.

Body Result biedt verschillende mogelijkheden om onder begeleiding af te slanken. Er zijn verschillende diëten die klanten kunnen volgen, o.a. een eiwitdieet (met maaltijdvervangers) en een D-line dieet (met normaal eten). Persoonlijke begeleiding staat altijd centraal. Cliënten komen wekelijks wegen en tijdens dat consult is het mogelijk om gericht vragen te stellen. Mensen die zelf het gevoel hebben alles al hebben geprobeerd, maar waarbij het steeds niet lukte, kunnen bij Body Result toch op vooral een gezonde en veilige manier afvallen en met gegarandeerd resultaat.

Het nieuwe pand van Body Result is ingedeeld in twee ruimtes. In het ene gedeelte van de afslankstudio staan twee Vacusteppers. Dat is dè vetverbrander voor billen, buik en benen. Een kuur van twintig sessies van dertig minuten zorgt ervoor dat de inhoud van de vetcellen verminderd, waardoor u tussen de tien en dertig cm afvalt op buik, billen en benen. Ook de cellulitis verminderd of verdwijnt zelfs.

Ook is er een behandelkamer voor specifieke behandelingen. Daar staat o.a. een nieuw apparaat, de Lipo 2 genaamd. Laagfrequente ultrasone geluidsgolven maken allereerst het overtollige lichaamsvet vrij. Vervolgens wordt het vet op een geheel natuurlijke manier afgebroken en afgevoerd. Dat alles maakt cavitatie tot het beste alternatief voor liposuctie.
Verder geeft Body Result ook behandelingen om het overtollig haar bij vrouwen én mannen definitief te verwijderen met het Elos apparaat. Body Result heeft behalve deze twee apparaten nog meer in huis om de beste hulp te bieden bij afvallen, afgestemd op de behoefte van iedere cliënt. Daarnaast zijn ze zeer professioneel in voedingsadvies.

Tijdens de opening bent u welkom om vrijblijvend advies te vragen. Iedereen die zich inschrijft krijgt een leuke attentie en kan meteen gebruik maken van een aantal scherpe acties. En denk erom: Niet afvallen = geld terug! (zie hiervoor de voorwaarden van Body Result)
Body Result, Mgr. Bekkersplein 4, tel. 0413-870048, www.bodyresult.nl / slank@bodyresult.nl