Jasper alleen naar Reuver.

Afgelopen zondag ging Jasper van den Oetelaar alleen naar Reuver voor het jaarlijkse Piet Braken toernooi. Jasper begon het toernooi zeer voortvarend met twee mooie overwinningen. In zijn 3e partij stond hij tegenover de judoka waar hij vorige week in de finale van verloor. Jasper was er op gebrand om deze keer te winnen. Het was een zware strijd die niet binnen de reguliere tijd beslist werd.

Er kwam dus een Golden Score. Beide judoka’s wisten ook in deze extra tijd niet tot score te komen. De scheidsrechters moesten dus een winnaar aanwijzen. Helaas voor Jasper verliest hij. In de verliezersronde weet hij zijn volgende partij binnen 10 seconden winnend af te sluiten. In zijn laatste partij, om de 3e plaats, voelde Jasper alle energie uit zijn lichaam wegvloeien en verliest deze partij. Een zeer onbevredigende 4e plek is zijn deel.
Volgend weekeinde zijn in Gilze de Zuid Nederlandse Kampioenschappen voor de jeugd onder de 12 jaar.