Ejos bestaat 45 jaar

Roois nieuws Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode
Wandelclub Ejos bestaat 45 jaar !!  EJOS, eerschotse jeugd op stap,uit Sint Oedenrode bestaat 45 jaar en daarom hebben enkele oud leden van het eerste uur in samenwerking met het huidige bestuur het plan opgepakt om op 28 Januari 2012 een grootse reünie/doeavond te organiseren voor alle leden en oud leden en oud-bestuursleden. Natuurlijk zijn de partners ook welkom. Hebt U door het lezen van dit stukje interesse om U al op te geven voor de reunie/doeavond ga dan naar de pagina opgaveformulier en vul het in !

Ejos bestaat dit jaar 45 jaar! Gezien de mooie leeftijd die deze vereniging bereikt heeft willen we dit heugelijke feit met deze groep niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom willen wij u graag uitnodigen voor een gezellige reünie op zaterdag 28 Januari 2012 bij Handboogvereniging Ontspanning Bremhorst 8 Te Sint Oedenrode

Dit is een goede gelegenheid om weer eens bij te praten met oude bekenden en om samen nog eens leuke en sterke verhalen uit het verleden op te halen. Misschien is dit ook een leuke gelegenheid om oude banden weer eens aan te halen. Dit alles onder het genot van een drankje en een hapje.Ook kan men de gehele avond onder deskundige begeleiding handboogschieten.

De reünie zal beginnen om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 24.00 uur; de officiële opening zal rond 20.15 uur plaatsvinden.