Floor Minkels, Evert Pluk, Floris Jansen & Maud Rijkers geven de rest tennisles!

Roois nieuws Sport
De leden en toeschouwers van TV de Kienehoef hebben mogen genieten van goed tennis tijdens de Lambert van den Biggelaar Clubkampioenschappen van 2011. Het twee weken durende toernooi had bijna 300 deelnemers in uiteenlopende categorieën. Echter, één ding was anders dan andere jaren, ‘De weergoden waren ons enorm gezind’!

Afgelopen zondag werden 35 finales afgewikkeld onder toeziend oog van hoofdsponsor Lambert van den Biggelaar en wethouder René Dekkers. De hoogste categorieën stonden onder begeleiding van de foutloze leidsmannen Nanning Visser en Erik Vervoort, met de complimenten namens de toernooiwerkgroep en de spelers.

De clubkampioenen in de enkelspelen bij de jeugd t/m 16 en senioren wisten in de finales alle anderen te declasseren. Floor Minkels prolongeerde haar titel en won eenvoudig de Dames Enkel in 2 sets van Maud Rijkers. Maud Rijkers op haar beurt won de Meisjes Enkel t/m 16 in 2 sets van Britt van Orsouw. De Heren Enkel werd wederom een prooi voor Evert Pluk. Hij heeft zich naar verhouding nog het meest moeten inspannen, maar een driesetter was Koen van Kessel niet gegund. Zonder enig mededogen serveerde Evert de wedstrijd op ‘love’ uit bij een stand van 5-4 in het tweede bedrijf. Upcoming-man Floris Jansen stond zijn opponent Tom v/d Oever slechts 1 game toe in de Jongens Enkel t/m 16. Kortom, komend jaar moet de rest van goede huizen komen om de huidige clubkampioenen te bedwingen. Het niveau is gezet, dus een mooie klus voor Jeroen Michels (onze nieuwe selectietrainer bij TV de Kienehoef) om de rest van de selectie evengoed te laten spelen!

De HerenDubbel is zondag voor het vierde jaar op rij gewonnen door het koppel Alex Quinten en Koen van Kessel. Het koppel had tegen Jorrit Nederveen en Nulleke Pluk slechts 2 sets nodig. De Mix Dubbel werd evenals het jaar ervoor gewonnen door Evert Pluk en Puck Vlaskamp. Ondanks Puck’s blessure wisten Koen van Kessel en Kimberley Blommestein geen set te bemachtigen. De DamesDubbel is een prooi geworden voor de Danique van Ballekom en Floor Minkels. Het koppel won in 3 sets van Lenneke van Kessel en Kimberley Blommestein.

Alle overige uitslagen en foto’s geschoten tijdend de clubtitel zijn terug te vinden op www.tvdekienehoef.nl