Afbeelding

TTV Attaque.

Roois nieuws Sport
Voor de teams van tafeltennisvereniging Attaque stonden vorige week de wedstrijden van de derde speelronde op het programma. Attaque 1 speelde thuis tegen Rotac’82 1. Bram Schepens speelde erg sterk en wist alle drie zijn enkelpartijen te winnen. Attaque 1 had niet haar dag en kende in een aantal partijen ook de nodige pech.

Het goede spel van Bram zorgde ervoor dat het verlies beperkt werd tot 4-6. Na drie speelronden is het verschil tussen de onderste 3 teams in de competitie slechts 1 punt. Alles is dus nog mogelijk voor het vaandelteam. Attaque 2 kwam uit tegen Stiphout. Resultaat was een 5-5 gelijkspel. Reservespeler Burt van Geffen won alle drie zijn enkelpartijen en ook Henry van Casteren had met 2 overwinningen een goede bijdrage aan het gelijke spel. Voor Attaque 3 stond er een belangrijke wedstrijd op het programma.

Team 3 dat lijstaanvoerder was kwam uit tegen nummer 2 van de ranglijst Son en Breugel. Helaas verliep de wedstrijd niet zoals gehoopt en werd er door team 3 met 4-6 verloren. Menno van Os won 2 partijen en ook Leon Huijberts sleepte een puntje binnen. Door het verlies hebben Attaque 3 en Son en Breugel nu gewisseld van positie op de ranglijst. Tot slot nog het jeugdteam van Attaque. Na 2 forse nederlagen wist het jeugdteam in de thuiswedstrijd tegen De Kruiskamp’81 de opgelopen achterstand recht te zetten. Er werd knap met 8-2 gewonnen waarbij zowel Cliff van Driel als Anne van de Sande allebei hun drie enkelpartijen wonnen.

Door de overwinning is het jeugdteam van de laatste plaats af en kunnen zij met vertrouwen de volgende wedstrijden tegemoet zien. Deze week staan voor alle teams de wedstrijden van de 4e speelronde op het programma. Attaque 1 speelt uit bij Red Star uit Goirle en hoopt enkele punten mee naar huis te nemen.