Odisco 1 overtuigd 2e helft.

Zondag moest Odisco 1 thuis aantreden tegen De Eendracht 1 uit Liessel. Het was de koploper tegen de hekkensluiter. Odisco 1 begon gespannen aan de wedstrijd en was slordig in de beginfase. De Eendracht speelde vrij en zonder druk en kon zo op 0-1 komen.

Na 4 minuten wist Marlon van Heeswijk de 1-1 te maken. 1 minuut daarna konden de bezoekers weer op 1-2 komen. Hierna was het genoeg voor Odisco en gooide de spanning van zich af en konden Myrthe van Heereveld, Meike Leenderts en Marlon van Heeswijk achtereen volgens scoren. En zo de benauwde 4-3 ruststand op het scorebord zetten.
Na rust liet Odisco zien wat het kan en het regende weer kansen. Uit heel goed uitgespeelde aanvallen kon Odisco snel via Marieke van Heeswijk, Marlon van Heeswijk en Meike Leenderts uitlopen naar 7-3. Pas in de 23e minuut wist de uitploeg weer een doelpunt te maken 7-4. Hierna maakte Dena Essens meteen de 8-4. In de laatste minuten kon Lisa Wouters ook nog haar doelpuntje meepikken 9-4. In de laatste seconde wist de uitploeg nog te scoren. Hierdoor bleef de eindstand steken op 9-5. Al met al een zeer tevreden coach over een ploeg die de 2e helft liet zien wat ze kunnen en waard zijn.