Afbeelding

BV Rooi Heren 1 wint ook de eerste thuis wedstrijd.

Roois nieuws Sport
Afgelopen zondag speelde BVrooi zijn eerste thuis wedstrijd tegen Tantalus(Eindhoven). Vorige week waren de mannen van Erik Schuring al met de winst uit Berlicum vertrokken. De wedstrijd begon en de mannen van Rooi starte fel en stonden na 4 minuten met 9-4voor. Daarna verslapte de zone een beetje zodat tantalus met 15-16 het eerste kwart won.Coach Schuring zette daarna zijn mannen op scherp zodat iedereen weer wakker was.

Tantalus had geen antwoord op druk van de guards met name Roy van de Laar. En bij elk shot was de rebound voor Bram Kandelaars wie deze wedstrijd onder de borden oppermachtig was. Hij keek daarna steeds naar voren om een makkelijke break te lopen. Daarna kwam Jeroen van de Pas in het veld en die liet nogmaals aan het rooise publiek zijn klasse zien. Met 16 punten in het tweede kwart was hij weer ouderwets op dreef. Hierdoor was het in de rust 48-35 voor Rooi. Na rust kwamen de Rooise jongens niet meer in gevaar mede door twee goede driepunters van Mladen Filipan en niet te vergeten

Kandelaars wie echt keer op keer de basket aanviel met succes. Zo was de eindstand: 92-65 voor Rooi.
Komende zondag speelt BVrooi tegen Deurne tegen dit team is Rooi vorig jaar kampioen geworden en zo rechtstreeks naar de hoofdklasse gepromoveerd terwijl Deurne dit moest doen door promotie degradatie wedstrijden.

programma komende zondag:
Wedstrijdschema
Let op: De met rood gemarkeerde wedstrijden zijn gewijzigd!
zaterdag 8 oktober
Tijd Thuis Uit Plaats Sporthal
15:45 Akros Mix U12 1 BV Rooi Mix U12 1 Boxmeer 't Hoogkoor

zondag 9 oktober
Tijd Thuis Uit Plaats Sporthal
11:45 BV Rooi Mix U12 1 Slamdunk '97 Mix U12 1 Sint Oedenrode De Kienehoef
13:15 BV Rooi Jongens U18 1 Den Dungk Jongens U18 1 Sint Oedenrode De Kienehoef
15:00 BV Rooi Heren 2 Tenderfeet Heren 2 Sint Oedenrode De Kienehoef
16:45 BV Rooi Dames 1 Den Dungk Dames 3 Sint Oedenrode De Kienehoef
18:30 BV Rooi Heren 1 BC Deurne Pioniers Heren 1