Afbeelding

30 Jaar Badminton in sportzaal de Kienehoef.

Roois nieuws Sport
Meer dan 33 jaar geleden adverteerde Jan Jonathans met diverse advertenties wie er interesse hadden in het oprichten van een badmintonclub. Met behoorlijk wat doorzettingsvermogen lukte het hem na een half jaar om 110 mensen bij elkaar te vinden die interesse hadden. Op 21 september 1978 werd in “de Beurs” door 74 mensen de “Rooise Badminton Club”opgericht.

Op 4 november 1978 werd de eerste speelavond gehouden waarna de club in 1981 van “de Strepen” verhuisde naar “de Kienehoef”. Hier speelt jong en oud inmiddels 30 jaar badminton, een moment om even bij stil te staan!

Voor diegenen die willen kennismaken met badminton bij RBC (ook ’s avonds en de jeugd), wordt de mogelijkheid geboden om 4 weken gratis te komen spelen. "Gedrevenheid, enthousiasme en gezelligheid smelten hier samen tot een fijne clubsfeer". Het spelen gaat bij de senioren middels een afhangsysteem. Hierdoor kan iedereen met iedereen badmintonnen en worden nieuwe leden makkelijk in de club opgenomen, je hoeft dus niet met zijn tweeën te zijn om je aan te melden! Er bestaat voor alle leden de mogelijkheid om training te volgen.
De jeugd is een belangrijk onderdeel van de club. De trainster werkt samen met begeleiders vanuit de club waardoor voldoende aandacht aan de kinderen kan worden besteed. Het enthousiasme moet U komen zien.
Hebt u interesse, neem dan contact op met RBC via www.rooisebadmintonclub.nl  of kom eens vrijblijvend langs in de sportzaal de Kienehoef (speeltijden staan op de site).