Afbeelding

Topprogramma Klompenklets

Roois nieuws Algemeen / Sint-Oedenrode
De “Klets”commissie van Karnavalsvereniging de Narrekap is er ook dit jaar weer in geslaagd om de beste tonpraoters uit Brabant en Limburg naar St. Oedenrode te halen.

In het weekeinde van 25, 26 en 27 november a.s. staat de 24e Rooise Klompenklets weer op het programma. De organiserende vereniging, K.V. De Narrekap , heeft alles in het werk gesteld om ook dit jaar weer een topprogramma te presenteren in Zalencentrum de Beurs.

Diverse deelnemers van de Brabantse Kampioenschappen zijn in Papgat vertegenwoordigd maar ook andere topkletsers komen hun kolderieke belevenissen vertellen in St. Oedenrode. Uiteraard is Berry Knapen (Brabants kampioen 2011) van de partij, maar ook nieuwelingen zoals Jan Schellekens, Cees Coolen en Rob van Elst zullen hun beste beentje voor zetten. Het programma wordt gecompleteerd door bekende namen zoals Koen Verstappen, Eric Mulder, Ton Brekelmans en niet te vergeten Hans Eijkemans. Dat wordt lachen van de eerste tot de laatste minuut. Uiteraard zal de Narrekapel van K.V. De Narrekap zorgen voor de muzikale omlijsting.

De voorverkoop zal plaatsvinden bij Zalencentrum de Beurs op zaterdag 8 oktober, aanvang 12.00 uur. Toegangsprijs € 12.00

Op zondag 27 november is er een middagprogramma, aanvangstijd 15.00 uur. In samenwerking met Zalencentrum de Beurs wordt er een smakelijke brunch georganiseerd, kosten € 22,00 incl. toegangskaart voor de Rooise Klompenklets. Aanvangstijd van de brunch vanaf 12.00 uur.

Na 8 oktober vindt de kaartverkoop plaats via Zalencentrum de Beurs, Heuvel 44 te St. Oedenrode