Op Jacht naar de prins: tip 10

Roois nieuws MooiPapgat.nl St.Oedenrode
Ja beste Papbuiken en Papbuikinnen, het komt steeds dichterbij.
Hier komt ie dan, de voorlaatste tip:

Tip 10:
Ze komen hun afspraken na.

Ja, dat mogen we wel hopen, als hij heeft beloofd aan de PK dat hij dit jaar onze neije Hoogheid zal zijn, dan mogen we hopen dat hij zich aan die afspraak gaat houden. We hebben al eens een Prins gehad, die zich eventjes terugtrok, terwijl niemand het in de gaten had !! Maar ja, die had een look-a-like ingezet.

Maar ons nieuwe koppel houdt zich normaliter aan de afspraken, zouden het dan muzikanten zijn, want die moeten zich aan de afspraken houden, een band of orkest zonder twee leden, dat klinkt niet optimaal. Of ondernemers, die moeten zich ook aan afspraken houden. Eigenlijk, wie moet dit niet, maar dóet het niet, hun wel dus !

Volgende week gaan we nog eens alles op een rijtje zetten, en als u nog iets interessants weet te melden, schrijf het op het gastenboek van papgat.com, wie weet kunnen we het er hier volgende week, drie dagen voor de onthulling, dan nog even over hebben!

En als u nu al zeker weet wie de neije is, speel het spel dan sportief, vertel het niet verder, maar geef het door aan de voorzitter van de Prinskeuzecommissie: Theo Strijbos, Boskantseweg 78, 5492 VB Sint-oedenrode, strijbos.rooi@planet.nl  
En de traditie is dat de eerste die met de goede namen komt een overheerlijke Prinselijke Papgatwijn persoonlijk krijgt aangeboden door de neije Hoogheid en gevolg, en natuurlijk verdient deze persoon de eeuwige Papgatroem!

Tot volgende week met de laatste tip, en vergeet 12 november niet in te plannen !!