Winst voor KV Boskant/Concordia

Boskant/Concordia heeft de thuiswedstrijd tegen Klimroos nipt weten te winnen. Beide ploegen hadden nog maar 3 punten weten te behalen dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden. De wedstrijd begon fel, er werd goed verdedigd en er werden weinig kansen weggegeven aan beide kanten. Na 10 minuten wist Klimroos als eerste de korf te vinden.

Boskant/Concordia antwoorden hier direct op door een mooie doorloopbal te benutten 1-1. Boskant/Concordia begon beter te spelen maar kon nog niet tot scoren komen waardoor Klimroos toch weer de leiding nam 1-2. Klimroos had een goede verdediging staan en de Boskant/Concordia dames hadden erg veel moeite om hier een gaatje in te vinden. Na een halfuur spelen brak de verdediging van Klimroos en wist Boskant/Concordia in vijf minuten tijd terug te komen naar een 4-2 stand. Na rust werd hier direct 5-2 van gemaakt. Dit leek een mooie voorsprong tot dat er persoonlijke verdedigingsfouten kwamen. Er werd een makkelijke strafworp gegeven waardoor Klimroos 5-3 maakte. Met een afstandschot werd het gat weer tot drie punten vergroot maar Boskant/Concordia kreeg al snel nog twee strafworpen tegen waardoor Klimroos weer gevaarlijk dichtbij kwam met 6-5. Met een mooi afstandschot werd de 7-5 gemaakt. De scheids bleef vrijeballen geven aan Klimroos waardoor ze terug kwamen tot 7-6 en Boskant/Concordia nog wat benauwde laatste minuten kenden. Gelukkig werd de wedstrijd slim uitgespeeld en heeft Boskant/Concordia toch de volle winst weten te pakken 7-6.