Op jacht naar de Prins.

Roois nieuws MooiPapgat.nl St.Oedenrode
28 September, een heerlijk najaarszonneke, en we zijn toch al druk met de voorbereidingen bezig voor het nieuwe carnavalsseizoen en komen met de nieuwe tip:


Tip 5.

"t is 10 of 11

Papbuiken en papbuikinnen, wat zullen we hier op zeggen, ’t is 10 of ’t is 11 óf ’t is 10 óf……wat is het nou ???

Met Carnaval is het altijd 11, daar kennen we geen 10 ! Maar deze neije twijfelt nog een beetje, is niet erg, daar helpen we hem wel van af als het zover is. Maar waarom geeft de PK deze tip weg?
Zou er 11 jaar tussen de leeftijd zitten waarop zijn vader Prins werd, en nu hij ? En heeft hij zich vorige week vergist en zijn het toch 10 jaren? Het is maar net welk jaar je telt, de neije Hoogheid is Prins over 2011-2012, onze huidige over 2010-2011, en welk jaar neem je nu als je één jaar noemt ?

Stel (voorbeeld!) de vader van de neije is Prins geweest op 41 jarige leeftijd, dan zouden we nu zomaar een Prins kunnen krijgen van 30 of 31, isdawa? Of weet ’n bepaalde club niet meer wanneer ze de oprichtingsvergadering hebben gehad, is dat nou 10 of is het nou 11 jaar geleden, of hadden ze nou 10 of 11 leden ? Voor sommigen blijft het gissen, en voor sommigen is het al zeker wie die neije is, maar of ze het dan ook bij het rechte eind hebben?????

Mocht deze tip bij u de doorslag hebben gegeven, dan mag u een briefje of mailtje achterlaten bij de voorzitter van de Prinskeuzecommissie Theo Strijbos, Boskantseweg 78, 5492 VB Sint-oedenrode, strijbos.rooi@planet.nl

En de traditie is dat de eerste die de goede namen (Prins en Adjudant) doorgeeft aan deze voorzitter een overheerlijke Prinselijke Papgatwijn persoonlijk krijgt aangeboden door de neije Hoogheid en zijn gevolg, en natuurlijk verdient deze persoon de eeuwige Papgatroem!

P.S. Noteer in uw agenda: 12-11-2011 naar het grootse Carnavals-11-11-bal !!!