'Droomhuis' in première!

Roois nieuws Kunst en Cultuur
Nog maar drie nachtjes slapen - zou Meneer de Uil zeggen - en dan is het zover:
dan gaat 'Droomhuis' in première!

De afgelopen weken is er ongelooflijk hard gewerkt om de bedrijfshal en kas van Boomkwekerij Vd Hurk om te bouwen tot een echt theater - met podium, orkestbak, tribune en vooral veel licht en geluid - en een gezellig theatercafé/restaurant. Het wordt in één woord prachtig, kijk zelf maar naar de foto's die tot nu toe van het opbouwen gemaakt zijn: http://jalbum.net/a/1043842/ en http://jalbum.net/a/1045556/

We zijn er klaar voor!
De artiesten en het orkest zijn er helemaal klaar voor. Afgelopen zaterdag vond de allerlaatste 'gewone' repetitiedag plaats. Vanavond worden de 'headsets' voor alle solisten getest, morgenavond is er een technische doorloop om alle licht en geluid goed in te regelen en donderdag is dan de generale repetitie. We hebben er met z'n allen ongelooflijk veel zin in om vanaf vrijdag een fantastische show neer te zetten, waar de bezoekers ongetwijfeld heel erg van gaan genieten. En ook Peter de Koning van De Beurs en zijn mensen zijn er helemaal klaar voor. Vandaag is het theatercafé en restaurant ingericht en u bent er vanaf vrijdag van harte welkom om vooraf, in de pauze en na afloop gezellig een lekker drankje te komen drinken en na te praten met de artiesten.

Vele handen maken licht werk
De koordeelnemers, hun partners, vrienden, bekenden, buren, allemaal hebben ze de handen uit de mouwen gestoken om een geweldig theater te bouwen. Mari van Nunen van NLG Productions uit Zijtaart is verantwoordelijk voor alle licht en geluid voor ‘Droomhuis’. Hij vindt het een enorme eer om ook voor deze show van Theaterkoor Rooi de techniek te verzorgen en is al weken bezig met voorbereiden en inrichten van de theaterzaal, samen met zijn zonen Mark en Rick. Eric vd Hurk, de eigenaar van de Boomkwekerijj, is ook zeer enthousiast betrokken. Hij gaat o.a. zorgen voor een echte 'groene' ervaring; alsof de bezoekers werkelijk in het Dierenbos terecht zijn gekomen.

Kom op de fiets!
Het lijkt erop dat ook de weergoden ons goed gezind zijn en het de komende weken nog mooi herfstweer blijft. Als u uit Sint-Oedenrode komt, of uit de buurt, kom dan vooral met de fiets. Dan hoeft u er niet zo op te letten wat u na afloop drinkt om toch veilig naar huis te kunnen rijden. Of laat u even wegbrengen en ophalen. Dat maakt ook het parkeren een stuk gemakkelijker. Er is een groot parkeerterrein dat volgens onze inschatting voldoende plaats moet bieden, maar we nemen graag het zekere voor het onzekere.

Nog geen kaartjes gekocht?
De kaartverkoop verloopt voorspoedig, maar voor de zondagmiddagen zijn er nog aardig wat te koop. U kunt nog kaartjes reserveren op www.theaterkoorrooi.nl of koop ze bij De Beurs of de VVV in Sint-Oedenrode.

Tot ziens bij 'Droomhuis'!