Runforkika...nog 47dagen te gaan..

Roois nieuws Sport
Met nog 47 dagen te gaan ben ik op het hoogtepunt van mijn trainingen. Inmiddels heb ik een trainingsduur van 3uur en 45 min bereikt, waarin ik 35 km heb afgelegd. Niet alleen, nee dit zijn testlopen vanuit Atletiek Eindhoven, met mensen die allemaal trainen voor de marathon Eindhoven.

Ook tijdens die marathon (9 okt) zal ik in Eindhoven zijn, waar ik voor het laatst mijn verste afstand van 37 km ga afleggen. Daarnaast train ik nu 3 keer per week de korte duurlopen afwisselend met de interval/heuveltraining. Het aftellen is voor mij, en mijn mede-lopers van KIKA begonnen. De gedachte aan de dag van 6 november geeft me kippenvel.

Ook de gedachte dat ik gister ben geïnterviewd, gefotografeerd door de Flair en dat ik het weekend van 4 november in de winkel lig, terwijl ik aan het lopen ben in New-York. Dat is een mooie afsluiter van een jaar keihard werken met maar één doel voor ogen: Rennen voor leven....mooier kan het niet zijn. Tot het zover is hou ik jullie op de hoogte van de laatste weken van mijn voorbereidingen, de aftrap en de finish.
Tjelka Raaijmakers-Blok