Afbeelding

WERP EEN BLIK ACHTER DE SCHERMEN BIJ TV-MEIERIJ

Roois nieuws Human Interest
TV-Meierij verzorgt inmiddels alweer bijna zes jaar lokale televisieuitzendingen in de gemeente Sint-Oedenrode. In 2005 werd vanuit sporthal 'De Streepen' de eerste uitzending op de Rooise kabel gezet. Omdat er een nieuwe sporthal aankomt en de oude gesloopt wordt, is TV-Meierij afgelopen zomer verhuisd. Zondag 2 oktober aanstaande zet de Rooise lokale omroep haar deur open, zodat de kijkers ook een keer achter de schermen van TV-Meierij kunnen kijken.

Opening door burgemeester Maas
Burgemeester Peter Maas zal de nieuwe studio van TV-Meierij tijdens de open dag officieel openen. Om halftwaalf vindt de officiële openingshandling plaats. Daarna kan iedereen achter de schermen van de kabelkrant en de website kijken.

In de nieuwe studio is dan te zien wat er allemaal komt kijken bij het maken van een televisie-uitzending. Iets wat u die dag zeker niet mag missen is een blik in de regiekamer. Daar komen alle beelden bij elkaar en bepaalt de regiseur wat u thuis op de buis te zien krijgt.

Verrassing voor iedere bezoeker
Wie iets te vieren heeft wil dat delen, daarom is er voor iedere bezoeker van de open dag een verrassing. Kom daarom een kijkje nemen achter de schermen van TV-Meierij