Afbeelding

ONDERZOEK NAAR BEHOEFTE KINDEROPVANG IN BOSKANT

Roois nieuws Onderwijs / Sint-Oedenrode
In overleg met de gemeente Sint-Oedenrode voert SKOSO momenteel onder de ouders in Boskant een onderzoek uit naar de behoefte aan kinderopvang. Zoals bekend heeft Humanitas aangekondigd met ingang van 1 januari de peuterspeelzaal in Boskant te gaan sluiten.

Er is de gemeente, SKOSO en de Franciscusschool veel aan gelegen om een peuterspeelzaal of een voorziening voor voorschoolse educatie te behouden in het kerkdorp Boskant.
Ook wordt onderzocht of er behoefte is aan buitenschoolse opvang (BSO).
Mocht die behoefte er in voldoende mate zijn, dan treedt SKOSO met de uitkomsten van dit onderzoek in overleg met partners die dit aanbod verzorgen en mogelijk belangstelling hebben om een locatie in Boskant te vestigen.

De bij ons bekende ouders die behoren tot de doelgroep 0 tot 4 jaar voor opvang en 4 tot 12 jaar voor buitenschoolse opvang hebben inmiddels een inventarisatieonderzoek ontvangen.
Mochten er ouders zijn die de betreffende informatie nog niet ontvangen hebben, dan kunnen zij daarvoor contact opnemen met de Franciscusschool, tel. 472596 of per e-mail franciscus@bsboskant.nl