Paardrijden Clubkampioenschap 2011

Roois nieuws Sport
Wat begon op een mooie zondag met een stralend zonnetje, eindigde in een heus waterballet. Dit waren afgelopen zondag de weersomstandigheden waarin de Clubkampioenschappen 2011 werden verreden op de prachtige locatie van Familie van Gastel aan de Jekschotseweg.

Bij de ponies wist Veerle van de Pasch met haar nieuwe pony Gandalf, die ze pas 2 weken onder haar hoede heeft, een gedeelde 1e plaats te behalen in de dressuur. Pleun van de Pasch
startte met Hoogerdijk’s Jolly en deelde de 1e plaats met Veerle. Zij kregen beiden 203 punten van de jury. Anne Markgraaff met Suzuki´s Henkie behaalde de 3e prijs.

Het onderdeel springen werd gewonnen door Pleun van de Pasch met Hoogerdijk’s Jolly, Anne Markgraaff met Suzuki´s Henkie volgde op de 2e plaats en Sydney Renders met Silver op de 3e plaats.
Hierdoor mag de combinatie Pleun van de Pasch met Hoogerdijk’s Jolly zich een jaar lang Clubkampioen 2011 noemen bij de afdeling ponies.

Bij de paarden dressuur was het de combinatie Marloes van Stiphout en Beauté die de hoogste score liet noteren. Als 2e volgde Annette van Engeland met Urbanus en als 3e Elske Huijbers met VIP H.
Bij de paarden springen was het Suzan van Gastel, die met Harmony de lei schoon wist te houden en daarbij ook de snelste tijd wist neer te zetten. Als 2e volgde Judith van den Nieuwenhuijzen
met Cascin en als 3e Paul van Dijck met zijn grote vos. Bij de paarden draagt de combinatie Marloes van Stiphout met Beauté een jaar lang de felbegeerde titel Clubkampioen 2011.

Marwin van den Nieuwenhuijzen had andere verplichtingen als stalruiter van Blom. Hij had een ‘thuiswedstrijd’ in Etten-Leur. Op vrijdag wist hij in de klasse B de overwinning op zijn naam te schrijven met Blom’s Charisma en met Cekakina de 6e plaats te pakken in deze klasse. In de klasse M was ook hier de overwinning voor Marwin van den Nieuwenhuijzen. Ditmaal met Blom’s Ariton.
Komen weekend geen wedstrijden voor de grote paarden, maar lekker uitwaaien aan zee. Ook voor paarden is een weekendje er tussenuit wel eens goed.