Logo mooirooi.nl
Op de koffie bij...

Op de koffie bij: Hennie van Osch (TVE)

Bij het lezen van de letters TVE denken weinig Rooienaren nog aan een nieuwe TV-zender en ook tot ver in de regio is de naam een begrip . Een bewijs dat de formule van dit bedrijf van reclame-producties werkt. Het representatieve pand op de Marie Curiestraat,op het Rooise bedrijventerrein de Kampen straalt het eigenlijk al uit: hier is men goed bezig.

Hennie van Osch, de directeur, doet graag voor MooiRooi uit de doeken hoe het allemaal zo is gekomen.

"In 1986 ben ik begonnen bij Tinie van Erp op de Rooiseheide" vertelt hij. "In 1991 is het bedrijf verhuisd naar de handelsweg in Nijnsel. Tien jaar later heb ik het overgenomen. We zijn toen meteen gestart met het bedrukken van sportkleding en het printen van vlaggen en bannieren.
In 2007 zijn we gaan bouwen op de Peurl S Buckstraat op de Kampen in Rooi. Niet alleen onze orderportefeuille groeide; we zijn blijven innoveren. Daarmee is het bedrijf inmiddels zo veelzijdig dat we bijvoorbeeld ook op glas en deuren, voor in kantoren, kunnen bedrukken."

De klantenkring van TVE telt namen die eigenlijk al genoeg zeggen over de kwaliteiten van zijn bedrijf. Campina, Jumbo, Sligro, Efteling. "Het zijn veelal klanten in het hogere segment" vertelt Van Osch niet zonder trots.
Rusten op zijn lauweren is er echter niet bij. "Wij blijven innoveren".
De professionaliteit en dynamiek van zijn bedrijf is goed verbeeld in zijn website www.tve.nl
Nog niet onder de indruk? Kijk dan eens naar deze bedrijfsfilm>>>>>

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ben je ook zo blij dat het Carnavalsseizoen weer nadert?Reageren!