Bedrijvengids

Autorijschool d’n Dommel

Wil je je rijbewijs halen? Dan ben je bij Autorijschool d'n Dommel aan het juiste adres! Onder begeleiding van een ervaren instructrice leer je stapsgewijs hoe je veilig en met plezier aan het verkeer kunt deelnemen. Autorijden is namelijk zoveel meer dan alleen een wagen besturen. Dus ben jij klaar voor autorijles met alles erop en eraan? Neem dan direct contact met ons op!

Als je voor rijles bij Autorijschool d'n Dommel kiest, krijg je persoonlijke begeleiding op maat. Samen werken we op een leuke, rustige, ontspannen, geduldige, positieve en leerzame manier naar het praktijkexamen toe. Ook als je wat extra aandacht nodig hebt vanwege een specifieke situatie. Op onze website kun je onze lessoorten en mogelijkheden bekijken.

Instappen en wegrijden, dat doet bijna niemand. Zelfs Max Verstappen had een goede leermeester. Echt goed autorijden leer je niet uit boekjes. Dat leer je op de weg, van een professionele instructeur die passie voor zijn/haar werk heeft. Bij Autorijschool d'n Dommel leer je meer! Je krijgt een workshop in de garage, je leert een noodstop maken en ervaart wat aquaplaning met je kan doen. Wij zorgen ervoor dat je een uitstekende, zelfverzekerde bestuurder wordt, die een leven lang veilig en met veel plezier de weg op gaat. Kijk voor een impressie op onze Facebook-pagina.

Goedkoop is vaak duurkoop en dit geldt zeker voor rijlessen. Bedenk goed waar je voor betaalt. Krijg je waar voor je geld en belangrijker nog: krijg jij wat je nodig hebt om je rijbewijs binnen aanzienlijke tijd te halen? Bij Autorijschool d'n Dommel beknibbelen we niet op kwaliteit. Door middel van diverse rijopleidingen, afgestemd op jouw behoeften, maken wij je op jouw tempo bekend met het verkeer, het voertuig en alle regels, zodat jij zonder moeite dat roze pasje haalt en als een volwaardige bestuurder veilig aan het verkeer kunt deelnemen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Contactgegevens

Autorijschool d’n Dommel

Vresselseweg 48

5491 PD Sint-Oedenrode

Tel 06-12190470