Bedrijvengids

VakantieXperts

VakantieXperts is een onafhankelijke reisbureauketen met 145 vestigingen met een landelijke dekking. Met meer dan 750 medewerkers behoort de onderneming tot de grootste particuliere reisbedrijven in Nederland en is nog steeds groeiende. VakantieXperts verkoopt reisproducten van vrijwel alle Nederlandse reisorganisaties. U kunt zowel op de website als op onze vestigingen terecht voor onder andere uw vliegvakantie, stedentrip, autovakantie of op maat gemaakte reis.

Jaarlijks mogen wij voor meer dan 500.000 klanten een vakantie verzorgen. Voor velen is vakantie het leukste moment van het jaar. Wie heeft daarover niet z’n verhalen? En samen met onze klanten verleggen we continu de grenzen. Samen zoeken we iedere dag naar de leukste vakantie-ideeën en de beste reismogelijkheden. Simpelweg omdat dát onze passie is.

VakantieXperts besteedt uiterste zorg aan de selectie van betrouwbare reisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen. De kwaliteit wordt mede gewaarborgd door ons lidmaatschap van de ANVR, de brancheorganisatie van Nederlandse reisorganisatoren. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en de informatie daarover. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de SGR, Stichting Garantiefonds Reizen, ten behoeve van financiële onzekerheden.

Sint-Oedenrode
De Rooise vestiging van VakantieXperts verzorgt al ruim 15 jaar de reserveringen voor vele inwoners van Sint-Oedenrode en omliggende plaatsen. Het team van VakantieXperts in Rooi zorgt voor een stuk persoonlijke aandacht. Het gaat immers om je leukste vakantie en dat is ons werk.. Het is ook mogelijk om op afspraak te boeken of on-line te boeken met ondersteuning van en afhandeling door onze lokale vestiging. Kijk hiervoor op de speciale website van VakantieXperts in Rooi. www.vx.nl/st-oedenrode

Afbeelding

Contactgegevens

VakantieXperts

Heuvel 19

5492 AC Sint-Oedenrode