DEUX architecten

DEUX architecten te Sint-Oedenrode, een bureau wat zich bezig houdt met het vormgeven van de buitenkant (DEUX exterieur)ย  alsook de binnen kant (DEUX interieur) van uiteenlopende ontwerpopdrachten. Het kantoor is kleinschalig, gezien de 4 medewerkers, echter door de nauwe samenwerking met diverse vaste adviseurs en, wanneer nodig, een technisch tekenbureau, is de slagvaardigheid groot.

ย 

Arch.Ir. Erwin Pennings,ย  architect en eigenaar DEUX exterieur, is afgestudeerd aan de TU Eindhoven in 2001 en 7 jaar (mede) eigenaar geweest van Valks Architecten uit Schijndel en werkt vanaf 2008 samen met interieurarchitect Rob Neefs onder de noemer DEUX architecten.

ย 

De opdrachten zijn zeer gevarieerd, van aan- en verbouw tot appartementencomplexen en van woning tot herontwikkeling. De opdrachtgevers lopen dan ook uiteen van particulier tot woningbouwvereniging. Op dit moment ย zijn wijย  voornamelijk bezig met woningbouwoplossingen voor de starter. Een segment waar wij de afgelopen jaren ruimschoots onze creativiteit hebben kunnen bewijzen. De projecten bevinden zich in een straal van 50 km rond Sint-Oedenrode en maken deel uit van, zowel het huur- als koopsegment. Door de nauwe samenwerking met diverse ontwikkelaars zijn wij ook vaak betrokken bij de economische kant van het ontwerpproces, waardoor nog meer aansluiting ontstaat bij de huidige vragen uit de markt.

Afbeelding
Contactgegevens

Kerkstraat 17
5492 AH Sint-Oedenrode

Tel: 0413-473324
www.deuxarchitecten.nl

Categorieën

Bedrijven & diensten
Reiniging en Onderhoud
Themapagina