Logo mooirooi.nl

VerfOnline

Bij VerfOnline vindt u vele merken verf. VerfOnline is een betrouwbare leverancier van de verfmerken die hier onder vernoemd worden, wij verkopen alleen producten en merken met een hoge kwaliteit. Ieder merk op zich heeft een eigen meng machine met eigen meng pasta's, het is daarom ook belangrijk dat ieder merk met de daarvoor bedoelde mengpasta op kleur wordt gemaakt. 

Onder de categorie ONZE MERKEN staan de merken met daaronder de productnamen vernoemd. Op deze manier is het makkelijk zoeken! Zo vindt u verf, beits, muurverf, vernis, grondlak, voorlak, aflak, grondverf, primers, noem het maar op. Ook spuitbussen zijn hiermee makkelijker vindbaar. Voor meer herkenbaarheid vindt u onder ONZE LEVERANCIERS alle fabrikanten die we vertegenwoordigen met logo, hierdoor is het vinden van een merk makkelijker.

Wat maakt VerfOnline de grootste complete verf leverancier voor zowel particulier als de ondernemer?
We bieden een groot aantal professionele merken, in de complete bouwlijn.
Al onze merken worden door onze vaste groothandels op kleur gebracht, het op kleur brengen van de lakken gebeurd met computer gestuurde mengmachines en per merk specifieke kleur pasta's.  U kunt er dus vanuit gaan dat iedere verf in de juiste kleur wordt geleverd, hiermee zorgen we dat onze klanten al meer dan 10 jaar bij ons winkelen.
Door ons streven u zo goed en snel mogelijk te voorzien van verf en toebehoren, hebben we al lange tijd tevreden klanten die graag bij ons bestellen.
Probeer het zelf ook eens, u zult zien dat het werkt!

 

Contactgegevens

Beethovenstraat 2
5491MH Sint-Oedenrode

Tel: 06-511 78 531
www.verfonline.nl
Kies categorie

Bedrijven & diensten

BtB Meierijstad

Eten & drinken

Leven & wonen

Mode & beauty

Reiniging en Onderhoud

Sport & vrije tijd

Verenigingen

Vervoer & Mobiliteit

Zorg & gemeenschap


Filter op letter

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

k

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

Y

Z