Logo mooirooi.nl

Schildersbedrijf Emiel van Wanrooij

Als u in Rooi op zoek bent naar een betrouwbare en uiterst professionele specialist die op schilder gebied alles beheerst dan kom je al snel bij Emiel van Wanrooij uit. Al vele huishoudens en bedrijven zijn er achter gekomen wat voor knap staaltje werk hij af levert. 

Zo is Emiel een gediplomeerd specialist in verschillende onderdelen binnen zijn vakgebied. Behangen, goed kleuradvies kunnen geven en airless spuiten zijn enkele van zijn speerpunten, maar ook als onderhoudsschilder en schilder van nieuwbouw projecten gooit hij hoge ogen. 

95% van de klanten komen uit Sint-Oedenrode. Dat komt vooral, omdat veel mensen hem kennen en door het feit dat mond tot mond reclame nog steeds de beste reclame is.

Emiel begon zijn schoolcarrière op de LTS in Veghel en volgde daarna het vak schilderen (niveau 4)  op het MBO. Alvorens hij zijn eigen bedrijf startte werkte hij bij verschillende werkgevers waar hij een dosis ervaring op heeft gedaan. Kortom, een goed opgeleide schilder met veel ervaring die uw wensen op schildergebied kan laten uitkomen

Contactgegevens

Vogelliusstraat 4
5491 BN Sint-Oedenrode

Tel: 06-21206814
Kies categorie

Bedrijven & diensten

BtB Meierijstad

Eten & drinken

Leven & wonen

Mode & beauty

Reiniging en Onderhoud

Sport & vrije tijd

Vervoer & Mobiliteit

Zorg & gemeenschap


Filter op letter

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

k

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

Y

Z