Kombi bouwmaterialen

Bouwen met KOMBI Bouwmaterialen

KOMBI Bouwmaterialen, gevestigd in Uden & Sint Oedenrode heeft het allemaal in huis; van de 'standaard' bouwmaterialen tot advies op maat en van showroom tot Profshop.
Op onzeย website krijgt u een goed idee van de mogelijkheden!

Over KOMBI Bouwmaterialen

KOMBI Bouwmaterialen profiteert van meer dan vier decennia ervaring in de wereld van de bouwmaterialen. Gestart door Fons Braks in 1976 met een bouwmaterialenhandel in Odiliapeel, vijftien jaar later uitgebreid naar zeven vestigingen verspreid over het midden en zuiden van het land. Al die tijd gedreven door kwaliteit, betrouwbaarheid en de juiste mentaliteit!

Na de verkoop van dit bouwmaterialen-imperium in 1992 aan het huidige BMN Bouwmaterialen, werd al snel duidelijk: de handel in bouwmaterialen zit 'm in het bloed. Samen met Wil Cuppen werd in 1995 de Udense Bouwmaterialenhandel opgericht, later omgedoopt naar het huidige KOMBI Bouwmaterialen.

Met een vestiging in Uden wordt in 1999 Van Erp Hout- en Bouwmaterialen in Sint Oedenrode aangekocht; een mooie aanwinst voor uitbreiding van de activiteiten in de regio Noordoost Brabant. Want dat wil KOMBI Bouwmaterialen zijn, toonaangevend in de regio!

In 2015 wordt het stokje overgedragen aan Ivo van Beuningen en Ellen Braks en staat de volgende generatie aan het roer van KOMBI Bouwmaterialen: trots op het verleden, met een sterke focus op de toekomst! Met zo'n 35 collega's wordt er iedere dag hard gewerkt en hard gelachen om de meest betrouwbare bouwmaterialenhandel in de regio te zijn, aan ons zal het niet liggen!

Afbeelding
Contactgegevens

Sonseweg 5
5492 NC Sint-Oedenrode

Tel: 0413-472565
E-mail: ininfo@kombibouwmaterialen.nl
www.kombibouwmaterialen.nl

Categorieën

Bedrijven & diensten
Reiniging en Onderhoud
Themapagina