Golf & Country Course

Clubhuis & Horeca
Het met smaak ingerichte clubhuis heeft een panoramisch uitzicht over de golfbaan.
U vindt er een rustig plekje rond de centraal geplaatste open haard of aan de gezellige bar.Bij mooi weer is het heerlijk toeven op ons ruime vernieuwde terras. Het clubhuis is dagelijks geopend vanaf 8.30 uur en staat bekend om zijn zeer verzorgde horeca. Naast het volledige assortiment drankjes kunt u vanaf 12.00 uur kiezen uit verschillende kleine gerechten. Elke week (behalve in het winterseizoen) verzorgt onze chefkok een nieuwe "Swing van de week", een smakelijke en complete plate voor een aantrekkelijke prijs.
 

Bent u dit jaar ook weer jarig?
Het clubhuis van Golf & Country Course Sint-Oedenrode beschikt over alle middelen om uw privé of zakelijk evenement tot een ongeëvenaard succes te maken.
Of het nu gaat om 'n lunch, brunch, diner (dansant), receptie of een feestavond met buffet, wij hebben alles in huis om u, uw familie of vrienden een gezellige dag of avond te bezorgen.

Voor de verwende gast is er een uitgebreide keuze aan mogelijkheden om een feestelijke dis samen te stellen. Naast onze standaard arrangementen, verzorgen wij graag een feest op maat.

Afbeelding
Contactgegevens

Schootsedijk 18
5491 TD Sint-Oedenrode

Tel: 0413-473011
Fax: 0413-471358
www.golfbaandeschoot.nl

Categorieën

Bedrijven & diensten
Reiniging en Onderhoud
Themapagina