BonFloor Borduur Ontwerp en Naaistudio

BON FLOOR maakt kleding voor particulieren, verenigingen en bedrijven. Speciaal voor gehandicapten die in de confectiekleding niet kunnen slagen of voor iedereen die zich op een bijzondere manier wil presenteren, maakt atelier Bon Floor kleding op maat. En voor iedereen die een leuke avond wil beleven verhuurt en verkoopt het bedrijf gala- en danskleding.

Het bedrijf " Borduur,Ontwerp en Naaistudio Bon Floor" is ontstaan uit een diepgewortelde hobby. Zuiver maatwerk en kwaliteit staan hoog in het vaandel. In de producten herken je het vakmanschap en de jarenlange ervaring. Kwaliteiten die het bedrijf hebben laten uitgroeien tot een vertrouwd adres voor vele klanten. Bestellingen worden compleet vervaardigd in eigen atelier waarbij de wensen van de klant centraal staan. Tijdens het productieproces wordt er regelmatig afgestemd met de klant. Uw product komt geleidelijk tot bloei. 

Een groot specialisme van het atelier Floor is het werken met rekbare materialen zoals lycra. Stoffen die een speciale benadering vragen tijdens het productieproces. Ook speciale fournituren zoals pailletten, strasstenen, veren, boa's en kant worden in het bedrijf uitstekend verwerkt. Bij het maken van de kleding biedt het bedrijf de service om bij de klant aan te meten en te passen. Dit gebeurt meerdere malen tijdens het productieproces. Ook in de avonduren kan de klant op deze service terugvallen

Het borduuratelier is uitgerust met moderne computergestuurde industriële borduurmachines die het mogelijk maken logo's, emblemen en monogrammen op verschillende materialen te appliqueren. Zelfs op zeer elastische stoffen en gebreide truien is het mogelijk om borduurwerk te leveren.
Uw bedrijfslogo haarfijn geborduurd op hoeden, petten, caps, handdoeken, shirts of jassen. Geschikt voor bedrijfskleding, reclamedoeleinden, relatiegeschenken, kerstpakketten of gewoon voor een cadeautje. Het voordeel is dat het bedrijf haar prijzen berekend per steek zodat u niet, zoals bij prijzen per centimeter, voor de lege ruimtes betaalt.

Afbeelding
Contactgegevens

Corridor 17B
5492HA Sint-Oedenrode

Tel: 0413-840057
E-mail: info@bonfloor.nl
www.bonfloor.nl

Categorieën

Bedrijven & diensten
Reiniging en Onderhoud
Themapagina