L. Verbakel B.V. Kunststof en RVS producten

Welkom bij L. Verbakel B.V. Het bedrijf richt zich hoofdzakelijk op het produceren van voerautomaten, vloerverwarmingen en onderkomens voor varkens.Vooral de VERBA voerautomaten hebben altijd speciale aandacht gekregen.
L. Verbakel heeft zich in de ontwikkeling van voerautomaten vooral op diervriendelijk gebied gericht, in combinatie met het gebruik van duurzame en milieuvriendelijke grondstoffen.
De kunststoffen die gebruikt worden zijn van gerecycleerd LDPE materiaal.
Met behulp van een enthousiast team en een modern machinepark produceert L. Verbakel B.V. de geschikte voerautomaat voor bedrijf en dier.

Product
L. Verbakel BV is de specialist als het gaat om het ontwerp en de productie van voerautomaten, drinkbakken en accessoires voor de moderne varkenshouderij.
Door de jarenlange ervaring produceren wij kwalitatief hoogwaardige producten en staan ze bekend om de uitstekende kwaliteit en service.
De producten zijn afgestemd op de wensen en de eisen van de varkenshouder en worden voor het grootste deel vervaardigd uit gerecycled kunststof en RVS. Maatwerk is bij L. Verbakel B.V. dan ook geen enkel probleem.
ย 

Daarnaast levert L. Verbakel B.V. ook kunststof en RVS producten aan andere sectoren zoals de bouw en installatiebedrijven. Door het uitgebreide machinepark is L. Verbakel in staat om vrijwel ieder product van RVS, kunststof of een combinatie van hiervan te produceren.

ย 

ย 

ย 

ย 

ย 

Afbeelding
Contactgegevens

Industrieweg 13
5492 NG Sint-Oedenrode

Tel: 0413-474036
E-mail: info@verba.nl
www.verba.nl

Categorieën

Bedrijven & diensten
Reiniging en Onderhoud
Themapagina