Bedrijvengids

TvE Reclame Producties

TVE reclame producties Om de juiste sfeer en uitstraling te creëren in de meest uiteenlopende ruimtes en/of locaties kunt u gebruik maken van diverse mogelijkheden.
Een schitterende vlag met uw logo; banieren bedrukt met een sfeervolle afbeelding afgestemd op een bepaald thema of onderwerp.
Sinds 1980 zijn wij, TvE gespecialiseerd in digitaal printen, zeefdruk en transferdruk. Deze druktechnieken zijn uitermate geschikt voor het produceren van vlaggen, banieren en promotionele doeken.
Een greep uit het assortiment: Vlaggen Displays Promotionele doeken Spandoeken Vaantjes Tafelvlaggetjes Banieren Stickers Panelen Displays Autobelettering Gevelreclame Standbouw XL-prints Digitaal printen Digitaal snijden Zeefdrukken Sublimatiedruk Vlakbedprinting

TVE SPORT is in eerste instantie begonnen met de productie van cross-shirts en stickers, langzaam maar zeker is dit uitgegroeid naar een zeer uitgebreid assortiment.
Er wordt gewerkt met de meest moderne machines, hierdoor is de kwaliteit van de producten optimaal. TvE Sport heeft een eigen dtp-, snij- en confectieafdeling waardoor het mogelijk is om zowel kleine aantallen als grote aantallen te produceren.
SHIRTS JASSEN BROEKEN TEAMKLEDING TANKSTICKERS NUMMERPLATEN STICKERS SPANDOEKEN PROMOTIE
Graag tot ziens bij TVE
.
 

Tel: +31 (0)413 47 64 20
Fax: +31 (0)413 49 02 50

Contactgegevens

TvE Reclame Producties

Marie Curiestraat 10

5491 DD Sint-Oedenrode