Bedrijvengids

Cafe D'n Toel

Er waait een frisse wind door café d'n Toel en dat doet Olland goed. Kevin en Myrthe Kuijs namen de sleutel over van familie Toelen. Ze hebben de zogenaamde 'gunfactor' en daarom is het lekker druk in de kroeg en op het terras aan de Pastoor Smitsstraat. De laatste maanden zetten ze de puntjes op de i van het pand dat al een ideale uitstraling had volgens het duo. "Mijn droom was altijd om een bruin café te runnen. Die vind je bijna nergens meer. Daarom zijn we erg blij met deze kans", glimt Kevin

Wist u dat onze keuken al vanaf 11:00 geopend is?

Ook koffie met gebak is zeer gewild. Al ons brood en gebak komt van Bakkerij Bekkers. Speciaal voor ons ontworpen: gebak met monchou en blauwe bessen van Ollandse bodem, afkomstig van Hoof zachtfruit & asperges. Heel erg lekker!

Diverse keren is er gevraagd of er eten bij ons kan worden afgehaald. Dit kan alleen voor de lunch(gerechten), tussen 11:00 en 16:00 uur. Om te bestellen of voor informatie kun je bellen naar 06-24088675 (Kevin) of 0413-473313 (café).

Natuurlijk is de beleving thuis toch anders dan bij ons! We hebben veel mooie plekjes op ons terras, zowel open als overdekt en eventueel verwarmd. Ook binnen in het café en onze skihut kunt u plaatsnemen voor een drankje en/of hapje. We zijn dagelijks vanaf 10:00 geopend (m.u.v. van maandag, dan zijn we hele dag gesloten).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Contactgegevens

Cafe D'n Toel

Pastoor Smitsstraat 4

5491 XH Sint-Oedenrode

Tel 0413-473313