Albert van Stiphout Bouwcoördinatie

Wij spreken de taal van de bouw!

Albert van Stiphout Bouwcoördinatie is gestart in 2003. De eigenaar is Albert van Stiphout. Sinds de oprichting zijn er onder zijn coördinatie en toezicht honderden nieuwe bedrijfspanden, woningen, CPO-projecten en verbouwingen gerealiseerd.

Albert adviseert bij aankoop van woningen en bedrijfspanden. Hij verzorgt de oplevering en doet bouwtechnisch onderzoek. Hij geeft onderhoudsadviezen en maakt begrotingen. Zijn werkgebied ligt in een straal van ongeveer 50 km rondom Sint-Oedenrode met als grote steden hierbinnen Eindhoven en Den Bosch.

In zijn jonge jaren werkte Albert van Stiphout als allround timmerman voor een groot bouwbedrijf. Al gauw werd hij uitvoerder en na enige tijd ook hoofduitvoerder. Hij leerde hierbij het belang van goed overleg tussen alle betrokken partijen. Dit is soms lastig, want iedereen heeft toch een eigen kijk en een eigen belang. Maar samen moet het proces tot een goed einde worden gebracht. Daar hoort ook eerlijkheid, oprechtheid en no-nonsense bij. Als een project klaar is dan moet er samen een biertje op kunnen worden gedronken. Een goede relatie is duurzaam. Je moet op elkaar kunnen rekenen. Na alle gerealiseerde projecten kan Albert gerust stellen: Wij spreken de taal van de bouw!

Afbeelding
Contactgegevens

Heistraat 2
5491 BC Sint-Oedenrode

Tel: 06-52392739
E-mail: albert@gaatubouwen.nl
www.gaatubouwen.nl

Categorieën

Bedrijven & diensten
Reiniging en Onderhoud
Themapagina