Bedrijvengids

Triumph Sportprijzen

Triumph Sportprijzen Eindhoven
M. van der Heijden
De Koppele 56
5632 LB Eindhoven
Tel: 06-19158668

www.triumphsportprijzen.nl

Door onze jarenlange ervaring in de sport(-prijzen) wereld weten we bij Triumph Sportprijzen waar het om draait; eerbetoon geven aan geleverde (sport-)prestaties. Niets is mooier dan de glimmende ogen van sporters te zien met hun zojuist gewonnen bekers. Herinnert u zich nog toen u een beker of aandenken won? Het staat vast en zeker ergens te pronken in uw huis. Het zijn allemaal mooie waarderingen voor de geleverde prestaties.

Niets is leuker dan werken met de meest uiteenlopende sportprijzen van groot tot klein, van trofee tot medaille, van standaard design tot uw eigen ontwerp. Zo verwelkomen wij ook bedrijven die o.a. een beker uitreiken aan de werknemer van de maand of aan het einde van een bedrijfssportevenement. Triumph Sportprijzen biedt naast designgoed ook standaard sportprijzen en relatiegeschenken in alle prijsklassen.

Triumph Sportprijzen is dé aanbieder waar de klant bovendien persoonlijke aandacht en service krijgt. Wij helpen u ook graag in de avonden en komen desgewenst bij u langs. Triumph Sportprijzen Sint-Oedenrode is het beste telefonisch en per email te bereiken. Bezichtiging showroom overdag, 's avonds en in het weekend, bij voorkeur op afspraak.

Afbeelding

Contactgegevens

Triumph Sportprijzen

Azaleastraat 30

5492 JB Sint-Oedenrode